Om oss

OM OSS

VÅRAN HISTORIA

 


Året var 1995 och jag köpte min första PC någonsin. Det enda jag visste var att genom att trycka på knappen power så starade datorn upp. Väl inne bemöttes jag av något som hette Windows 95. Hade inte en blekaste aning om hur eller vad en dator skulle användas till. Så jag började utforska den sk. PC.en. Klickade på lite allt möjligt och tänkte för mig själv, "undrar vad som händer om man gör så"?

Ja, det tog inte alldeles för lång tid innan alla ikoner på skärmen blev gigantiska och jag kunde inte se allt som fanns på det sk. skrivbordet. Efter en lite lätt panik om att jag hade gjort sönder min nyinskaffade dator tänkte jag att, "Detta måste jag kunna lösa på något sätt....". Några knapptryckningar senare var problemet löst och lättnaden var enorm. Denna situation sådde ett frö hos mig om att allt går att lösa med en gnutta tålamod.


Många år och erfarenhet senare införskaffade jag mig min första iPhone. Det var som om en helt ny värld hade öppnat sig för mina ögon. Jag var den första in min bekanskap som köpte en sk. touch-telefon. Jag var som ett barn på julafton varje dag med denna i min ägo. Mina nära och kära tyckte att jag satt med den hela tiden, varpå jag sa att en vacker dag sitter ni alla med en sådan i handen och då har jag "lekt" färdigt. Fick till svars, "- Jag kommer aldrig att köpa en sån. Jag är nöjd med min knapptelefon". Några år senare satt jag tillsammans med samma personer och hade eftermiddagsfika. Vi var fyra stycken och alla satt med ett spel vid namn Candy Crush, förutom jag. Deras huvuden var nere och de var fullt fokuserade på spelandet. Då "hostade" jag till lite högt och frågade, (givetvis med leende på läpparna) "- Kommer ni ihåg när ni sa att ni aldrig skulle köpa touch-telefoner?". Jaja, fick jag till svars. Det var juh då. Vi skrattade och fikade vidare. =)


Så länge jag kan minnas har jag alltid varit den som hjälp mina vänner, bekanta samt kollegor på olika jobb. Min fråga till mig själv var, "Vad är som hindrar mig från att hjälpa fler människor?" Svaret var enkelt, "Inga hinder alls" Där föddes idén till att starta och driva verksamheten MarksIT.


- "The day you take a step outside of your comfort zone is the day your world will change." - Steven Aitchison


//VD, Kristian Trejile

 

VARFÖR VÄLJA OSS

 

Vi har över 20 års erfarenhet av inom data och IT.

 

Vårt företag är specialiserat på datorer, otimering av nätverk, smarta hem och telefoner. Vi är experter på föråldrade datorer och att göra dem välfungerade för att möta dagens krav på prestanda.

 

Vi är fulla av egagemang redo att tillgodose dina behov. Ger enastående kundservice och kvalitet i all arbete vi utför.

Felsökning

  • Datorer
  • Nätverk
  • Smartphone
  • Allmän hemeletronik

Prestandaoptimering

 

  • Datorer
  • Wifi & nätverk
  • Smartphones & Surfplattor

DIN LOKALA SUPPORTTEKNIKER!

MarksIT

Kristian Trejile

Grundare

KRÅNGLAR DET MED DIN TEKNIK? VI HJÄLPER GLADELIGEN TILL.

VÅR PROCESS

01.

Beställ hembesök online eller genom att ringa oss.

02.

Vi kommer hem till er och löser problemet.

03.

Klart! Fakturan skickas hem till er efter besöket. Ni betalar endast 399:-/h  efter RUT. Inkl. resa och allt!